Draai nog snel een bardienst voor 1 april

26 februari 2023


We gaan bijna de laatste maand in van het verenigingsjaar oude stijl in. Dat betekent dus dat er nog ongeveer 30 diensten zijn die je kan draaien om aan je verplichte 2 diensten per jaar te geraken. Ook zijn er extra diensten beschikbaar tijdens de clubkampioenschappen. Als je op 1 april je diensten dit jaar niet hebt gedraaid dan worden deze ge-ind samen met je contributiegelden voor het jaar 2023.

Om te zien hoeveel diensten je hebt gedraaid kun je kijken in de clubapp: klik op "home" na het openen:

Totaal van punten x/x moet in totaal 2 zijn. Zie onderstaand.

Het inplannen van de bardienst kan via tvdd.nl als je bent ingelogd. Of via de KNLTB Clubapp op je android of I phone.

Nadat je bent ingepland kan je dienst enkel wijzigen door een mail te sturen naar [email protected]. Dit is helaas niet anders in te stellen in de software. 

Mocht je nog vragen hebben over de bardienst stuur dan een appje naar Pim van Loon (zie ledenlijst voor telefoonnummer) of mail naar [email protected]

---------

Het bardienstseizoen loopt van 1 april tot 1 april in het volgende jaar, dus het nieuwe jaar staat voor de deur.

We werken nog steeds aan een betere planning, zo snel mogelijk zetten we alle diensten voor het 9 maanden durende verenigingsjaar 2023 open. Alle senior leden onder de 70 jaar worden geacht 2 diensten per jaar op zich te nemen. Er zijn straks ruim 400 diensten om uit te kiezen, dus plan jezelf in. Dat bespaart jezelf onhandige verrassingen en ons veel werk. Zoals jullie weten verdelen we de openstaande diensten 2 tot 4 weken vooruit onder leden die zichzelf niet inplannen.

We zien dat er veel (nieuwe) leden kiezen voor afkopen van hun bardiensten, hierdoor komen we leden die bardienst willen draaien te kort.  Aan de andere kant krijgen we steeds meer competitieteams met bijbehorende diensten vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op de ALV is daarom besloten om de afkoopregeling te verhogen naar 25 euro per dienst en dit is ook de vergoeding die we geven aan leden die extra diensten willen draaien. Tot een maximum van 6 diensten per jaar worden naar wens achteraf uitgekeerd aan leden. Daarnaast rekenen we op 1 april 2023 ook af met leden die niet de gevraagde 2 diensten hebben ingepland via een automatische incasso. 

Klik voor de uitgebreide bardienstregeling hier (alleen voor leden na inloggen toegankelijk).

Voor nieuwe leden:

We hebben het afgelopen jaar weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Weet je nog niet hoe een bardienst werkt? De makkelijkste manier is om gewoon een keer binnen te lopen in de kantine wanneer je toch op de club bent. De competitiediensten op zaterdag zijn ook aan te raden, dan sta je altijd met 2 leden achter de bar. Daarnaast wordt er circa 1 keer per maand een bardienstinstructie ingepland. Deze worden in de nieuwsbrief aangekondigd.

Tot snel in de kantine!

Nieuwscategorieën