Hulp gevraagd voor het OT!

13 juli 2021


Beste tennisfanaten!

Het is je vast niet ontgaan dat het Doornakkers Summertime Open toernooi voor de deur staat (het voorweekend begint al op zaterdag 24 juli!). We zijn van plan er een sportieve en gezellige week van te maken door naast de tennisbaan voor jullie klaar te staan met een hapje en een drankje. En daar kunnen we je hulp goed bij gebruiken!

Zoals gebruikelijk kun je je via de KNLTB app inschrijven voor een bardienst. Tijdens de week van het toernooi (24 juli tm 1 augustus) zijn er nog behoorlijk wat diensten beschikbaar. Veel leuker dan zo'n saaie bardienst op een regenachtige woensdagavond waar je de hele avond zit te duimen draaien. Klik dus snel een tijdslot aan dat jou goed uitkomt, dan zien we je graag verschijnen!

Sportieve groeten en hopelijk tot snel!

De Open Toernooi Commissie

P.S.! We hebben van een aantal al bestaande diensten de begin- en eindtijd aan moeten passen, zodat het beter in het schema past. Als je in de week van het toernooi dus al een bardienst had staan, controleer dan even de begin- en eindtijd. Mocht je op de aangepaste tijd niet kunnen, stuur dan even een bericht naar [email protected]

P.P.S. Uiteraard zullen we ons houden aan de dan geldende Corona-maatregelen, zowel op het park als in het paviljoen.

Nieuwscategorieën