Inschrijving KNLTB najaarscompetitie 2021 geopend  

04 juni 2021


Yes, we mogen eindelijk weer! De voorjaarscompetitie is in het water gevallen door corona maar nu ziet het er dan echt naar uit dat we in het najaar een mooie competitie kunnen gaan spelen.

Omdat de voorjaarscompetitie niet is doorgegaan worden alle ingeschreven teams automatisch ingedeeld voor de najaarscompetitie en hebben daarmee ook voorrang t.o.v. nieuwe teams die nog niet ingeschreven zijn.

Zij kunnen zich uiteraard wel terugtrekken. Wij zullen de captains hierover apart aanschrijven.

Tot en met 10 Juni heb je als captain de gelegenheid om je nieuwe team in te schrijven. Wij zullen dan vervolgens gaan kijken hoeveel nieuwe teams erbij kunnen in het najaar ivm de baanbeschikbaarheid.

  • Schrijf je in per team: mocht je geen team hebben meld je dan even via de TVdD whatsapp-groep. Voor de meeste competities speel je 7 dagen / middagen of avonden, per competitiedag speel je met minimaal 4 leden, je team moet dus uit minimaal 4 spelers bestaan, maar om alle dagen ivm verhinderingen of blessures te kunnen spelen raden we je een groter team aan. 
  • Kies jullie dag en speelmoment. Op vrijdagavond en zaterdag zijn de speelmogelijkheden beperkt tot 8 en respectievelijk 16 teams, plaatsing is op volgorde van inschrijving.
  • De bijdrage voor de KNLTB competitie voor senioren is 39 euro per team. Per competitiedag dienen nieuwe ballen te worden gebruikt. Deze kunnen worden gekocht via de vereniging, tegen kostprijs, hierover later meer.
  • Inschrijving voor de junioren competitie en world tour (oranje, rood, groen) volgt later via een apart formulier.

Inschrijven kan via dit formulier.

De speeldagen voor alle KNLTB najaarscompetitie kun je hier vinden.

Het aanbod op de verschillend dagdelen voor de KNLTB najaarscompetitie 2021 kun je hier vinden.

Sportieve groeten, De Technische Commissie

Nieuwscategorieën