Inschrijving KNLTB voorjaarscompetitie 2021 geopend  

03 december 2020


Bijzondere tijden door Corona. De najaarscompetitie 2020 werd in oktober stilgelegd, en de dubbel competitie in de winter van 2020/2021 kan helaas niet aanvangen. Tennissen kan gelukkig doorgaan, maar het reisverkeer en het met velen samenkomen maakt dat het spelen in wedstrijd en competitieverband tot nader order niet is toegestaan. Voor de KNLTB voorjaarscomptitie welke start in april 2021 is er goede hoop, de inschrijving hiervoor is dan ook weer geopend!

Tot en met 3 januari heb je als captain de gelegenheid om je team in te schrijven. Wedstrijden worden gespeeld van april - juni. Ook kan je al inschrijven voor de zomeravond competitie op woensdag avond, deze worden in juni en juli gespeeld.

  • Schrijf je in per team: mocht je geen team hebben meld je dan even via de TVdD whatsapp-groep. Voor de meeste competities speel je 7 dagen / middagen of avonden, per competitiedag speel je met minimaal 4 leden, je team moet dus uit minimaal 4 spelers bestaan, maar om alle dagen ivm verhinderingen of blessures te kunnen spelen raden we je een groter team aan. 
  • Kies jullie dag en speelmoment. Op vrijdagavond en zaterdag zijn de speelmogelijkheden beperkt tot 8 en respectievelijk 16 teams, plaatsing is op volgorde van inschrijving.
  • De bijdrage voor de KNLTB competitie voor senioren is 45 euro per team. Per competitiedag dienen nieuwe ballen te worden gebruikt. Deze kunnen worden gekocht via de vereniging, tegen kostprijs, hierover later meer.
  • Inschrijving voor de junioren competitie en world tour (oranje, rood, groen) volgt later via een apart formulier.

Inschrijven kan via dit formulier.

De speeldagen voor alle KNLTB voorjaarscompetities kun je hier vinden.

Het aanbod op de verschillend dagdelen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 kun je hier vinden.

Sportieve groeten, De Technische Commissie

Nieuwscategorieën