't Paviljoen - Nog gesloten, Bardienst plannen per 1 mei

28 april 2021


't Paviljoen is in 2021 nog niet geopend geweest. De horeca terrassen mogen in de middagen al open, maar vooralsnog is er nog geen concreet zicht op de opening van de sportkantines. We staan te trappelen om er zo dadelijk als het aantal besmetting verder daalt, en we met vaccins tot een acceptabel niveau komen er weer voor alle leden te staan. Dit doen we met elkaar.

In 2020 zijn we na sluiting in op 9 maart door Corona, enkel nog 3 maanden vanaf juli tot en met september geopend geweest. Met vele vrijwilligers hebben we toen een hele bevrijdende najaarscompetitie en clubkampioenschappen gespeeld. We proberen zodra we weer open mogen richting de zomer te zorgen voor extra ruime openingstijden, waar we lekker buiten op het terras kunnen genieten van een droogje en een natje. Hiervoor hebben we voldoende leden die bardienst kunnen draaien.  

Met het voorzichtig positieve vooruitzicht dat er wellicht versoepelingen aankomen zetten we vanaf 1 mei de diensten  vanaf 1 juni 2021 weer open. We willen jullie voldoende tijd geven om je in te plannen, zodat we de kantine altijd open hebben, mocht het zover zijn. We zijn flink gegroeid qua leden (we zitten nu op 450 leden) en we zien dat onze leden ook vaker op vrijdagavond en in het weekend aanwezig zijn. We kiezen daarom voor ruimere openingstijden. Verder zien we dat de diensten tijdens de competitiezaterdagen minder in trek zijn. Daarom zijn deze verkort naar 3 uur. Als we per 1 juni open gaan moet het realistisch zijn dat alle leden die het willen 2 bardiensten kunnen draaien voor 1 april 2022.

Alle senior leden jonger dan 70 jaar draaien 2 bardienst per jaar. Indien je niet hebt aangegeven dat je deze vrijwilligerstaak af wilt kopen dan verwachten we dat je dit met plezier voor andere leden doet. De openstaande diensten worden ongeveer 1 maand vooruit gevuld met leden die zichzelf niet hebben ingepland en mocht je niet kunnen dan zul je zelf vervanging moeten regelen. Mocht je in verband met Corona voorlopig geen diensten willen draaien. Dan verzoeken we je om diensten verder in de toekomst te kiezen, of even terug te mailen naar [email protected] Zodat we je niet in de problemen brengen met een ongewenst moment voor je bardienst. 

We kijken allemaal ontzettend uit om na het tennis bij Doornakkers, inclusief een drankje en wat gezelligheid er om heen, weer te kunnen genieten van het heerlijk lenteweer. Hopelijk kan dit snel. 

Nieuwscategorieën