't Paviljoen - Schoonmaken (tijdelijk) hulp gezocht

26 juli 2022


Al vele jaren maakt een groep vrijwilligers ons paviljoen en de kleedkamers schoon. Marjan, Diny, Mien en Johanna doen dit met veel plezier. De vereniging wordt drukker met om en nabij 40 drukke competitie dagen per jaar en meer dan 500 leden. Hierdoor wordt de last te zwaar, in de afgelopen 7 jaar zijn er geen nieuwe heren of dames ingestroomd om te helpen. De 4 dames willen met poets-pensioen. Wie van onze leden kan ons helpen?

  • Voor het schoonmaken van het paviljoen en de kleedkamers wordt momenteel een vrijwilligersvergoeding betaald. Gezien de nijpende situatie, waarbij de dames na jaren trouwe dienst moeten gaan stoppen, overwegen we meer dan een vrijwilligersbijdrage te gaan betalen.
    • Kom je schoonmaken bij onze vereniging voor 15 euro per uur? Benader dan de Paviljoen commissie.
  • We hebben verschillende offertes opgevraagd voor een professioneel schoonmaakbedrijf: kosten bedragen hiervoor ongeveer € 10.000 euro per jaar, dit is 20 euro per lid. Daarnaast kunnen ze niet per direct beginnen. 
    • Weet je een alternatief? Jijzelf of een kennis die schoonmaakt benader dan de Paviljoencommissie.
    • Kan je tot dat we de dames kunnen vervangen tijdelijk helpen? Je bent meer dan welkom, ook al is het maar 1-malig. Benader dan de Paviljoen commissie.

Komende zaterdag ochtend na de feestavond van het Open Toernooi willen we iedereen weer in een schoon paviljoen en kleedkamers voor het finale weekend kunnen ontvangen. We zoeken 3 leden die ons kunnen helpen om van 08 tot 10 uur te helpen met schoonmaken.

Wie kan ons helpen?

Met vriendelijke groet, 

Pim van Loon (06-10421922) & Marjan Mansveld

Nieuwscategorieën