Training - Inschrijving Zomercursus geopend

08 maart 2023


In de week van maandag 10 april zal de zomercursus weer van start gaan. Hij bestaat uit 18 trainingen en zal eindigen in oktober, waarbij in de zomervakantie geen lessen zullen worden gepland.
Door de grote vraag naar training is het belangrijk je zo snel mogelijk op te geven. Doe dit dus zeker voor 24 maart! 

Fabian Sanchez van der Maarel gaat gelukkig zijn 3e jaar bij Doornakkers in en ook Jervone Antoine blijft aan voor het verzorgen van de lessen. Hiermee bieden we continuiteit aan al onze trainende leden. De trainers introduceren zich hier.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor groepsgrootte, de trainingsdagen en -tijden, en dan natuurlijk het opgeven: ga naar de website van onze tennisschool: Just Tennis. Bij het inschrijven geef je verhinderingen op en de gewenste groepsgrootte: hier proberen ze bij het plaatsen zoveel mogelijk rekeningen te houden, echter krijgen we ook als feedback dat het belangrijk is om de groepen zoveel mogelijk van gelijk niveau te houden. De indeling is pas definitef na de eerste trainingsweken. Ander punt is dat we proberen om eerder de concept planning te delen met alle deelnemers zodat iedereen op tijd weet op welke moment hij of zij in de eerste trainingsweek verwacht wordt. 

Alvast veel trainings-plezier gewenst!

Nieuwscategorieën