Laatste update – 15 maart 2020 – Paviljoen en park dicht, geen tennislessen

In verband met de nieuwe corona-maatregelen en het sluiten van de sportaccommodaties zullen het paviljoen en het park tot en met 6 april gesloten zijn en zullen de tennislessen tot nader order niet door gaan.

10 maart 2020 – Sociale contacten beperken

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant hun sociale contacten te beperken. Bij verkoudheid, hoesten of koorts wordt men verzocht thuis te blijven om overdracht en verspreiding te voorkomen. Dit betekent vooralsnog niet dat de vereniging op slot gaat, maar dat we wel vragen aan leden om niet naar de vereniging te komen in geval van verkoudheid, hoesten of koorts. Op advies van het RIVM heeft de KNLTB momenteel tot en met zondag het advies voor tennis geformuleerd. Het advies is geen sportwedstrijden en tennisevenementen door te laten gaan. Vrij spelen en trainingen gaan voorlopig gewoon door. Mocht het zo zijn dat het advies wordt verlengd of aangescherpt dan kijken we even wat we met de clubkampioenschappen van volgende week doen.

De komende weken treffen we in ieder geval voorzorgsmaatregelen door het contact op de baan en in de kantine in te perken:

Kantine: Alle glazen worden tussendoor in de vaatwasser gewassen.

Op de baan: Schudt geen handen (ook niet na de wedstrijd), nies in je elleboog en zorg voor verhoogde hygiëne door wat vaker je handen te wassen.

Met de recente update van het RIVM en hiermee verlenging van het afgelasten van sportwedstrijden in de provincie Noord-Brabant tot 31 maart aanstaande hebben we helaas moeten besluiten de clubkampioenschappen te verplaatsen. Trainen en vrij spelen blijft natuurlijk nog wel mogelijk, ook blijft de kantine geopend tot nader order. Zie hiervoor ook KNLTB.nl.

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN