De KNLTB wintercompetitie staat met 9 teams is al weer in volle gang, de competitieindeling is hier te vinden. De inschrijving voor het voorjaar is nu alweer geopend voor volwassenen en onze jeugd. Voor senioren bieden we de KNLTB Voorjaarscompetitie en de 2 Nieuwe Stijl competities aan. Voor meer informatie over beide competities klik hier. Voor de jeugd bieden we ook de verschillende competities aan: World Tour (oranje en rood), competitie groen en eventueel landelijk 11 t/m 14 en 14 t/m 17 jaar. Voor meer informatie over de jeugdcompetities klik hier.

Het aantal inschrijvingen loopt al weer gestaag, de inschrijving kan in alle rust tijdens de feestdagen tot en met 5 januari aanstaande.

We hopen ook dit jaar met een groot aantal ploegen de KNLTB competities te bemannen waarbij we weer flink wat kampioenschappen in de wacht kunnen slepen. Op de alle dagen is er nog mogelijkheid om in te stromen, al kunnen we op zaterdag niet meer veel extra teams kwijt. Bestaande teams hebben voorrang, vervolgens is het first come first serve principe van toepassing.  Voor 5 januari a.s. kun je je inschrijven voor alle competities. Je kunt je per team of individueel inschrijven (wij nemen dan contact met je op voor een passend team). Voor meer informatie voor senioren klik hier, of jeugd klik hier. Of ga direct naar het inschrijfformulier voor het KNLTB voorjaar of de competitie nieuwe stijl, of jeugd.

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN