Interne wintercompetitie 2019-2020

Voor de vierde keer op rij wordt de interne wintercompetitie van TV de Doornakkers georganiseerd. Ook dit jaar spelen we weer in 4 poules die worden ingedeeld op actuele speelsterkte. Geef bij de inschrijving een zo goede mogelijke inschatting van je huidige speelsterkte, dan ontstaan de leukste poules.

In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we in 4 blokken van 4 weken spelen, we proberen iedereen minimaal 2 keer te laten spelen per blok. Verhindering doorgeven gaan we ook per blok doen, waardoor je minder ver van te voren verhinderingen hoeft aan te geven. De keerzijde is wel dat we niet meer toestaan wedstrijden te verplaatsen. Een geplande wedstrijd moet op dat tijdstip worden gespeeld tenzij door de organisatie anders aangegeven.

De wintercompetitie is er voor bedoeld om in de winter te blijven tennissen en om elkaar beter te leren kennen, om die reden spelen we wederom in gemengde poules en zal onder veel weersomstandigheden worden gespeeld. Wedstrijden worden alleen afgelast indien de banen niet kunnen worden bespeeld of indien het weer echt te slecht is om te spelen.

Afgelopen jaren hebben we met steeds ongeveer 80 mensen gespeeld. Ook dit jaar hopen we weer op een massale opkomst. De belangrijke data staan hieronder:

Blok 1: Wk 41 t/m 44 (7 Oktober t/m 31 Oktober)

Verhinderingen blok 2 doorgeven voor 16 Oktober

Blok 2: Wk 45 t/m 48 (4 November t/m 28 November)

Verhinderingen blok 3 doorgeven voor 13 November

Blok 3: Wk 49 t/m 2 (2 December t/m 10 Januari) m.u.v. Wk 52 en Wk 1)

Verhinderingen blok 4 doorgeven voor 18 December

Blok 4: Wk 3 t/m 6 (13 Januari t/m 7 Februari)

Inhaalweek Week 7 10 t/m 13 Februari

Slotavond: Vrijdag 14 Februari

De inschrijving is gesloten. Heb je de inschrijving gemist en wil je toch nog deelnemen neem dan even contact op met de IWC Internewintercompetitie2019@gmail.com

Het doorgeven van verhinderingen voor blok 4 is gesloten

 

 

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN