Zomer Challenge

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden (juli, augustus en september) vrij kan tennissen wanneer het jou uitkomt. Naast dat de Zomer Challenge een leuke optie is voor mensen die kennis willen maken met tennis, is dit lidmaatschap ook ideaal voor sporters die een zomerstop hebben van een sport of voor sporters die altijd binnen sporten.

Bij de Doornakkers kun je al voor 30 euro een vrijblijvend Zomer Challenge lidmaatschap krijgen. Voor de jeugd is dit 15 euro. Je wordt ingeschreven bij de KNLTB en krijgt daarmee toegang tot het park en de activiteiten die de Doornakkers organiseert.

Aanmelden voor de Zomer Challenge kan via het inschrijfformulier. Het lidmaatschap stopt automatisch en de contributie wordt betaald via automatisch incasso. 

Na de Zomer Challenge is er de mogelijkheid om in te schrijven voor het Maak Kennis Met Tennis lidmaatschap, waarin ook trainingen gegeven worden. (Trainingen worden helaas niet aangeboden tijdens de Zomer Challenge)