Trainers

Fabian Sanchez Van der Maarel

Fabian geeft sinds begin 2021 les bij TV De doornakkers op maandag, dinsdag en donderdag. Veel van de juniorenlessen worden door hem verzorgd en hij is erg actief bij alle juniorenactiviteiten en de -competitie.

Hallo alle leden van TV De Doornakkers.

Ik ben geboren op Ibiza, Spanje. Ik ben 41 jaar. Woon sinds 2007 in Eindhoven Strijp samen met

vriendin en 2 zoons. Ik ben gestart met tennis toen ik 8 was en sla nog steeds graag een bal en ik speel onder andere nog steeds competitie. In mijn jeugd heb ik veel toernooien gespeld tijdens de
vakanties in Nederland en heb op het moment niveau 5-4. Na veel tennis begon ik mijn trainer te helpen met lesgeven, dat werd steeds leuker. Naast mijn internationale diploma’s heb ik
in Nederland mijn A en B-licentie behaald. Sinds 2007 geef ik ook fulltime tennisles en dat doe ik nog
steeds met veel plezier. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en liefde voor het spel met de leden te kunnen delen. Ik hoop jullie tijdens de training of andere activiteiten op het park te zien.

Hopelijk tot snel op de baan.

Fabian

Hans Jorna

Hans geeft sinds het najaar van 2021 les bij TV De Doornakkers. Hans heeft een enorme ervaring als tennisleraar op alle niveaus. We hopen dat hij enthousiast bij kan dragen aan het tennisplezier van veel van onze nieuwe leden.

Hans heeft ruim 46 jaar ervaring als tenniscoach, waarvan 35 jaar fulltime in Ede. Na zijn biologiestudie in Groningen behaalde hij zijn tennistrainer A, B- en C-licentie. Hij heeft 9 jaren bondstraining gegeven bij de KNLTB District Gelderland, en de laatste 14 jaar is hij ook werkzaam geweest als leercoach bij tennisleraaropleidingen van Sport&Bewegen, CIOS en KNLTB. Onlangs verhuisde hij naar Hamont in Belgie. Hij houdt nog veel van het spelletje en wil daarom graag een aantal uren lesgeven aan verschillende niveaus. Hij hoopt dat te combineren met zijn vele hobby’s (golf, bridge, reizen met camper, enz.).