Trainers

Paul van Dijk

Is geboren in 1991 en wonend in Volkel. Op zijn 4de is hij begonnen met tennissen, dus hij speelt het spelletje nu ruim 22 jaar. Als klein kind ging hij al in de maxi cosi mee met zijn moeder als zij ging tennissen, je kan dus gerust zeggen dat hij is opgegroeid op de tennisbaan. Hier is zijn passie voor het spel ontstaan. In zijn jeugd heeft hij gespeeld bij LTC Uden en TSV Park Hoeven, beiden in Uden.

Hij heeft het CIOS afgerond in Arnhem, waar hij ook zijn KNLTB Licentie tennisleraar A behaald. Naast zijn licentie volgt hij ook cursussen ter verbreding van zijn kennis op coaching en tennisgebied. Inmiddels een aantal jaren in het vak, verzorgt hij sinds 2009 tennislessen. Hij is van plan dit nog behoorlijk wat jaren te blijven doen, zijn grote passie is en zal altijd tennis blijven.

Inmiddels geeft Paul al 4 jaar les bij TV Doornakkers om zijn passie voor tennis te delen met alle leden die meer plezier willen beleven in het tennis. Tot op de baan!

Sander van den Brink

Is woonachtig te Valkenswaard. Sinds 1982 is hij actief als tennistrainer en doe dat nog steeds met veel liefde voor deze mooie sport. Van toptennissers tot beginners hebben de revue gepasseerd in al die jaren. Daarbij ook de plaatsen in de wereld. Hij heeft altijd met veel plezier en energie gewerkt. In loondienst of zelfstandig. Met een eigen tennisschool en een eigen tennisaccommodatie op Curaçao, en tegenwoordig voor een fijne tennisschool.

Naast tennis is hij actief als sportmasseur en actief het opzetten van de Padelsport. Ook daarom ziet hij TV De Doornakkers als een mooie uitdaging om daar een steen bij te dragen, om er uit te halen wat erin zit met bestaande en nieuwe leden, ‘jong en oud’, met tennis en wellicht binnekort padel.