Paviljoen Commissie

Rondom het tennis proberen we iedereen zich thuis te laten voelen op TVdD. In 't Paviljoen proberen we te zorgen dat we met ruime openingstijden rondom alle activiteiten geopend zijn. In de avonden en weekend is dit door onze leden die de bardienst draaien, rondom hussel activiteiten en junioren tennis zijn dit de vrijwilligers en ouders. Neem altijd even contact op als je op een bepaald moment de bardienst mist en je denkt dat dit een goede toevoeging zou zijn. Meer informatie rondom de bardienstregeling kan je hier vinden.

In 't Paviljoen proberen we met een leuke groep vrijwilligers de aankleding, de drankjes en het eten zo goed mogelijk te verzorgen. Voor de kinderen werken we aan de speelhoek en voor de volwassenen zorgen we voor een goed gevulde diepvries en schone frituurpan. De koelkasten zijn met een rijk assortiment aan dranken gevuld. Voor dit alles moeten kunnen bouwen op alle leden om een (extra) steentje bij te dragen aan het opgeruimd houden van 't Paviljoen, de speelhoek, de bar en de keuken. Wat er zoal gedaan kan worden om het netjes te houden kun je hier vinden in de bardienstinstructie. De dames van het poetsen kunnen dan met een wekelijkse poetsbeurt zorgen dat we ons allemaal thuis kunnen voelen.

Mocht je zin hebben om nog meer te doen voor 't Paviljoen, en daarmee te zorgen dat onze thuisbasis voor het Tennis nog leuker en gezelliger wordt neem dan even contact met ons op. Kleine dingen, inventieve ideetjes, suggesties: mail app of bel ons.

Tot snel in't Paviljoen!

Pim van Loon (Voorzitter)
Tim van der Donk / Marloes van Rens / Lean & Flip van Zuijlen (Assortiment, Inkoop & Voorraad)
Gijs Opheij (Penningmeester)
Rick Walraven / Rinus van Lint (Bardienstplanning)
Marjan Mansveld / Diny Saris / Johanna Verkuijlen / Corrie van Steen / Mien Verhouden (Schoonmaak)