Paviljoen Commissie

Rondom het tennis proberen we iedereen zich thuis te laten voelen op TVdD. In 't Paviljoen proberen we te zorgen dat we met ruime openingstijden rondom alle activiteiten geopend zijn. In de avonden en weekend is dit door onze leden die de bardienst draaien. Neem altijd even contact op als je op een bepaald moment de bardienst mist en je denkt dat dit een goede toevoeging zou zijn. Meer informatie rondom de bardienstregeling kan je hier vinden.

In 't Paviljoen proberen we met een leuke groep vrijwilligers de aankleding, de drankjes en het eten zo goed mogelijk te verzorgen. Voor de kinderen werken we aan de speelhoek en voor de volwassenen zorgen we voor een goed gevulde diepvries en schone frituurpan. De koelkasten zijn met een rijk assortiment aan dranken gevuld. Voor dit alles moeten kunnen bouwen op alle leden om een (extra) steentje bij te dragen aan het opgeruimd houden van 't Paviljoen, de speelhoek, de bar en de keuken. Wat er zoal gedaan kan worden om het netjes te houden kun je hier vinden in de bardienstinstructie. De dames van het poetsen kunnen dan met een wekelijkse poetsbeurt zorgen dat we ons allemaal thuis kunnen voelen.

Mocht je zin hebben om nog meer te doen voor 't Paviljoen, en daarmee te zorgen dat onze thuisbasis voor het Tennis nog leuker en gezelliger wordt neem dan even contact met ons op. Kleine dingen, inventieve ideetjes, suggesties: mail app of bel ons.

Tot snel in't Paviljoen!

Pim van Loon (Voorzitter)
Marloes van Rens / Lean & Flip van Zuijlen (Assortiment, Inkoop & Voorraad)
Gijs Opheij (Penningmeester)
Rick Walraven / Rinus van Lint (Bardienstplanning)
Marjan Mansveld / Diny Saris / Johanna Verkuijlen / Mien Verhouden (Schoonmaak)

Bardiensten

De kantine heeft ruime openingstijden. We zijn flink gegroeid qua leden (we zitten nu richting de 500 leden) en we zien dat onze leden ook vaker op vrijdagavond en in het weekend aanwezig zijn. Verder zien we dat de diensten tijdens de weekend dagen minder in trek zijn om dienst te draaien. Daarom zijn deze verkort tot 3 uur.

Het moet realistisch zijn dat alle leden die het willen 2 bardiensten kunnen draaien voor 1 april van het nieuwe jaar. Bij dezen dus de uitnodiging om jezelf in te plannen op een dienst naar keuze. Junioren en leden ouder dan 70 hebben geen bardienstverplichting. Overige leden hebben de mogelijkheid een hun bardiensten af te kopen indien ze geen dienst willen draaien. Meer info hierover is hier te vinden .  

De openstaande diensten worden 1 maand vooruit gevuld met leden die zichzelf niet hebben ingepland en mocht je niet kunnen zul je dan zelf vervanging moeten regelen. Mocht je in verband met Corona voorlopig geen diensten willen draaien. Dan verzoeken we je om diensten verder in de toekomst te kiezen of de bardienstplanning per mail op de hoogte te stellen. Zodat we je niet in de problemen brengen met een ongewenst moment voor je bardienst. 

Inplannen van een dienst kan via de KNLTB club app (Android/IOS), of door in te loggen op onze website https://www.tvdd.nl/mijn (app en website gebruiken dezelfde inloggegevens). Je kunt dan in de agenda de datum kiezen die jou uit komt.  

Voor nieuwe leden: 3 tips om te leren hoe je een bardienst draait: 

  • Loop binnen in het paviljoen en vraag degene die op dat moment bardienst heeft.
  • Bekijk de bardienstinstructies op: https://www.tvdd.nl/Paviljoencommissie (Je ziet de instructies pas nadat je ingelogd bent op de site)
  • Meld je aan voor 1 van de Bardienstinstructies iedere laatste woensdag van de maand. We praten je er dan even in een 30 minuten door heen.