Training

Algemeen

Tennis blijft leuk zolang je er beter in wordt. Daarom is het mogelijk bij TV De Doornakkers tennislessen te volgen.
Voor de leden van TV De Doornakkers (jeugd en volwassenen) wordt door de leraren van "JustTennis" (voorheen Tennisschool Gijs) de tennislessen enthousiast verzorgt. Per jaar worden 2 cursussen gegeven, een zomer- en een wintercursus. Zowel in april als in oktober is er de mogelijkheid om in te stromen, informeer tussendoor ook gewoon voor de mogelijkheden. Voor volwassenen zijn de alle lesuren bijna gevuld, voor de junioren is er bijna altijd wel mogelijkheid om in te stromen tijdens de cursus-cyclus.

Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Via het digitale inschrijfformulier op de site van JustTennis kun je aangeven op welk tijdstip je les wilt hebben, indeling is pas definitief als een passende groep en tijd voor je is gevonden. 

Inschrijven?

Iedereen kan bij ons terecht, jong of oud, beginners of gevorderden, lid of aankomend lid. Wil jij je inschrijven voor het volgen van tennislessen, klik dan hier voor meer informatie en inschrijven voor de training. Inschrijven voor de vereniging is bij training verplicht: voor inschrijven en meer informatie klik hier.