Terug naar overzicht

VrijMiBo - Kies je Snack

't Paviljoen
18-6-2021 17:30 - 18-6-2021 22:00
22
Rolf van der Heide, Pim van Loon, Daan Janssen, Stefan Cavens, Daan Kwaspen, Loran Corsten

Na een lange sluiting is de menukaart toe aan vernieuwing. Schrijf je in en kom mee proeven welk bruin fruit er in de snackmix moet komen. Schrijf je in en wij zorgen ervoor dat je bij binnenkomst een gratis proefschaaltje hebt met een aantal snacks waarna je je stem kan uitbrengen. Op het eind van de avond weten we welke snack vaker teruggaat komen op de menu kaart. Wordt het een linksdraaiende yoghurt shake of een panini pesto ter aanvulling op Ted's befaamde worstenbrood en de ham-kaas tosti? Misschien wel, maar deze VrijMiBo gaat om de gefrituurde snacks!

In verband met Corona is deze VrijMiBo op inschrijving, maximaal 50 plaatsen. Reserveren kan ook aan de deur, maar dan heb je kans dat je je plekje misloopt.

De vrijdag middag borrel is een maandelijks terugkerend evenement gezamelijk georganiseerd door de Activiteiten- & Paviljoencommissie. Per maand zoeken we een thema en komen we bij elkaar voor een VrijMiBo. Uiteraard kan je van te voren of tijdens de VrijMiBo nog een balletje slaan, maar ook eten is toegestaan. 

  Terug naar overzicht