Clubkampioenschappen: De VetCup

19 augustus 2020


Vanaf 24 augustus wordt het gezellig op het park en kunnen we weer onderling wat wedstrijden tennissen. 113 leden gaan op de doordeweekse avond en in het weekend overdag alsnog bepalen wie de clubkampioenen voor 2020 gaan zijn. De finales worden gespeeld op zaterdag 5 september. Tijdens de clubkampioenschappen is het op doordeweekse avonden niet mogelijk om vrij te spelen van 19 uur, de trainingen zullen uiteraard wel weer doorgang vinden.

In verband met de huidige corona uitbraak zijn er nog wel wat zaken die extra aandacht verdienen:

  • Niet meer dan 2 supporters/vrienden uit te nodigen om te komen kijken bij een wedstrijd. Zij dienen zich in de kantine even te registreren zodat we weten wie er allemaal op welk moment op het park en paviljoen is geweest.
  • Uiteraard blijf je thuis in geval klachten, of klachten van iemand anders in je huishouden.
  • Te supporteren, tennissen, of te genieten van een drankje en vette hap op 1.5 meter afstand van elkaar
  • Zoveel mogelijk buiten, op of naast de baan, of op het terras, maar niet in 't paviljoen deze activiteiten te ontplooien.

Op 5 september is het finale dag, om hier ook veilig en gezellig met elkaar het toernooi te kunnen afsluiten hebben we het volgende georganiseerd: 

Voor maximaal 75 personen een heerlijke vette maaltijd in cup stijl aangeboden. Hier gaan we er vanuit dat we dit zoveel mogelijk buiten, corona proof kunnen organiseren, over het gehele terras rondom het paviljoen zullen we tafeltjes op 1.5 meter afstand maken.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in. Inschrijven hiervoor is open voor alle leden via dit formulier. Zorg ervoor dat je bent ingelogd in het ledengedeelte voordat je op de link klikt, anders krijg je een foutmelding. Kosten zijn 7.5 euro per persoon en betaling kan op de finaledag via PIN aan de bar.

Nieuwscategorieën