Clubkampioenschappen Senioren 2020 gaan door!

03 juli 2020


De Clubkampioenschappen gaan door!

In verband met de beperkingen voor sportwedstrijden in de provincie Noord-Brabant heeft TVdD de clubkampioenschappen voor 2020 in februari verplaatst naar de eerste week na de zomervakantie, met een start op maandag 24 augustus. Via deze weg willen wij jullie laten weten dat de clubkampioenschappen door zullen gaan.

We zullen voor alle niveaus de clubkampioenen gaan bepalen met de finales op zaterdag 5 september. Met meer dan 100 deelnemers, we gaan er namelijk vanuit dat iedereen die zich in maart al had ingeschreven ook weer mee doet beloofd het voor iedereen weer een waar spektakel te worden, welkom op de VetCup.

Als vanouds wordt tijdens deze krachtmeting door spelers van alle niveaus binnen onze vereniging gestreden om de eenjarige eeuwige roem, hiervoor nemen we dus ruim de tijd door in twee aaneensluitende weken te spelen.

(opnieuw) Inschrijven kan tot en met 10 augustus via toernooi.nl

Zaterdag 5 september is er een mooie, hopelijk zomerse Finaledag en zullen we zorgen voor een prachtige en lekker afsluiting van de VetCup, natuurlijk worden ook de kampioenen gehuldigd, iedereen is welkom.

Nieuwscategorieën