Corona-update: Kantine dicht en extra maatregelen 

29 september 2020


Vanaf vanavond (29 september) 18:00 is 't Paviljoen gesloten zijn in verband met de nieuwe landelijke maatregelen. Op het park blijven de '1.5 meter afstand' regel en de hygiëneregels nog actief. De kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen blijven toegankelijk. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd.

De KNLTB heeft vandaag de volgende richtlijnen gepubliceerd voor vrij tennissen, training en competitie die ook bij De Doornakkers zullen gelden: 

Vrij spelen en training

Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet.

Nieuwscategorieën