De Doornakkers doet mee aan de Rabo ClubSupport

11 oktober 2020


De Doornakkers doet mee met de Rabo ClubSupport! Tot 25 Oktober kan er gestemd worden, wat wij erg zouden waarderen.

Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving, zorgen voor sociale netwerken en benutten talenten, van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. Daarom investeert de Rabobank elk jaar een deel van de winst in clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport. En het mooie is dat onze leden hier invloed op hebben. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard.

Een van de doelen van de Doornakkers is als volgt: 

"Op dit moment kijk T.V. De Doornakkers naar mogelijkheden tot afronding van het tennispark. Er wordt onder andere gekeken of er een mogelijkheid is om twee padelbanen toe te voegen aan het park, om ook deze sport te kunnen faciliteren. We merken een enorme groei qua leden, vooral ook uit de nieuwe buurt. We zijn hier erg blij mee en willen met de nieuwe padelbanen nog meer kunnen bieden."

Hoe kun je stemmen?

Je dient jezelf eerst aan te melden voor Rabo ClubSupport. Ga naar de website en klik op de knop 'Breng je stem uit' in de banner. Hierna zal de Rabobank je de optie geven om lid te worden en te stemmen op verenigingen. Stemmen kan ook via de Rabobank-App, zie daarvoor het stappenplan hieronder.

Alvast hartelijk dank!

Nieuwscategorieën