Gelukkig Nieuwjaar! [08.01] Nieuw Toernooi

11 december 2022


Gelukkig nieuwjaar! Zondag is het Nieuwjaarsevent! Dit jaar organiseren we voor de eerste maal, eindelijk weer eens een echt, maar voor de lol, Oud & Nieuw Toernooi op vrijdagavond 30 december en zondag 8 januari van het nieuwe jaar. Al meer dan 40 deelnemers! Inschrijving verlengd tot en met 27 december.

Je kan dus nog op zondag meespelen. We spelen wedstrijden van 45 minuten. Inschrijving is met een dubbelpartner, open rating, we delen je als koppel per dag in een poule van gemiddelde speelsterkte. Indien je geen partner hebt, kan je gewoon inschrijven [vink partner gezocht aan] en dan koppelen wij je. Inschrijfgeld 3 euro betalen per pin voor aanvang wedstrijden.  

  • Oud: Vrijdag 30 december 2022: 19 tot 22 uur.
  • Nieuw: Zondag 8 januari 2023: 12 tot 17 uur.

De uitslagen van Oud staan online op www.toernooi.nl. Inschrijven voor Nieuw-deel op zondag 8 januari kan nog tot 7 januari om 10 uur 's ochtends via [email protected]. Naam en met wie je wilt spelen is voldoende, wij maken de indeling op basis van actuele rating. Mocht je nog wijzigingen door willen geven doe dit dan ook even via onderstaand mailadres.

Op Zondag 8 januari is het ook Nieuwsjaarsborrel vanaf 16 uur. Wederom met oliebollen en met zijn allen te proosten op een gezond en sportief 2023. 

Voor vragen mail even naar [email protected].

Nieuwscategorieën