Heropening 't Paviljoen

27 juni 2020


Eindelijk, al weken spelen we alweer volop, maar de kantine blijft akelig donker en dicht. Vanaf woensdag 1 juli mogen de sportkantines en -accomodaties zich weer volledig openen. Dus wij doen mee! 

Met een nieuwe huisstijl voor 't Paviljoen openen we onze deuren en zijn alle leden weer van harte welkom. Uiteraard gelden er wat extra regels om het voor elkaar veilig te laten verlopen. Deze kan je hier nog even na lezen, ook de bardienstinstructie kan je hier vinden. Wist je al dat we iedere 1e week van de maand ook een bardienstinstructie van 30 minuutjes in 't Paviljoen organiseren, zie hiervoor de agenda.

De bardiensten zijn weer allemaal aangemaakt in de kalender, en kunnen nog wel wat vulling gebruiken. We willen in juli, augustus en september liever niemand gedwongen een dienst laten draaien. Hiervoor roepen we alle leden op die wel een dienst willen draaien er zo snel mogelijk 1-tje plannen. Het lijkt erop dat we niet aan kunnen ontkomen om toch leden zelf in te gaan delen: mocht je dit absoluut niet willen stuur dan al even een mailtje naar [email protected]. Vanuit de Paviljoencommissie zullen we leden hiervoor actief benaderen om te zorgen dat we er voor iedereen weer een gezellige zomer van kunnen maken.

Nieuwscategorieën