Inschrijving trainingen geopend

11 oktober 2020


Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor een nieuw seizoen trainingen via Tennisschool Gijs.  

De meeste trainende leden zullen inmiddels wel vernomen hebben dat zowel Paul als Sander zich gaan richten op andere werkzaamheden en daardoor niet onze trainers zullen zijn voor het aankomende seizoen. Dit is uiteraard erg jammer, zeker omdat we al vaker in de afgelopen jaren van trainer hebben moeten wisselen. Voor onze club is het van belang dat we wederom gaan voor een clubtrainer die, naast het geven van goede trainingen, zich wil verbinden aan de doornakkers en mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van het jeugd en senioren tennis.
 
We hebben veelvuldig contact met Tennisschool Gijs om te zorgen dat we tot zowel een goede korte termijn en lange termijn oplossing komen. Ze zijn op dit moment in gesprek met meerdere personen over het invullen van de vacatures. Wanneer deze invulling definitief is brengen we jullie z.s.m. op de hoogte.
 
De wintertrainingen zullen starten in de week van 9 november. De deadline van inschrijven is zondag 18 oktober dus schrijf je snel in!
 
Tot slot willen we graag via deze weg Sander en in het bijzonder Paul bedanken voor hun inzet voor de club!
 
Update 12-10-2020
Inmiddels hebben we via Tennisschool Gijs bericht gekregen dat ze een aantal ervaren trainers hebben gevonden om de wintertraining te verzorgen. Hierover later meer.

Nieuwscategorieën