Mededeling wintertrainingen TSG

05 november 2020


Beste leden,  

In verband met de nieuwe maatregelen van de overheid en daaropvolgend de nieuwe richtlijnen vanuit de KNLTB mogen we de aankomende weken slechts met 2 personen op één baan spelen. Dit heeft uiteraard ook impact op de wintertrainingen die gepland staan om te starten vanaf volgende week. In overleg met de tennisschool hebben we gekeken naar hoe we hiermee verder gaan. We hebben besloten de aankomende 2 weken nog niet te starten met de trainingen voor de volwassenen. De jeugd zal wel gaan starten. In de aankomende 2 weken gaan we verder bespreken hoe we kunnen gaan starten. Er is een kans dat de maatregelen versoepelen waardoor we weer met 4 personen op een baan kunnen, dat zou betekenen dat het trainingsprogramma kan starten met aftrek van 2 lessen, die jullie ook niet hoeven te betalen. Dus ipv 15 lessen worden het dan 13 lessen. Het is ook mogelijk dat er geen versoepeling plaatsvind en dan zullen we wel moeten starten in een andere vorm. De meest  voor de hand liggende optie voor de grotere groepen (meer dan 4 personen) is om te starten met 4 personen op 2 banen end dan om de week les (i.p.v. elke week).

Uiteraard is het allemaal niet ideaal en moeten we een beroep doen op een ieders flexibiliteit. Daarom gaan we op de jeugd na nog niet starten en zullen we jullie over 1,5 week verder informeren hoe we verder gaan. Via de tennisschool krijgen jullie vandaag een mail met daarin de indeling en een bevestiging van bovengenoemde afspraak.  

Mocht je na vandaag geen email hebben gehad van Tennisschool Gijs terwijl je wel ingeschreven bent, check dan eerst of het bericht in je spam mail is gekomen en anders kun je contact zoeken met de tennisschool via [email protected] Voor overige vragen je inschrijving, betalingen, etc. kun je ook via dit adres met hen contact opnemen.  

Met vriendelijke groet,  

De Technische commissie  

Nieuwscategorieën