Oktoberfest competitie schluss: Bist du wieder dabei?

15 september 2022


Da sind wir wieder! Kunnen we het aantal curryworsten overtreffen? Kan het aantal gedanste kilometers worden geëvenaard? Kan er net zo veel bier worden getapt als vorig jaar? Natürlich ist das kein problem bei Tennisverein die Doornakkers. 

Net als vorig jaar gaan we weer zorgen voor een mooi Oktoberfest weekend. Op vrijdag 14 oktober 19.00 zal de eerste Alpenhoorn te horen zijn in het paviljoen en zal de laatste hoempapa om 01.00 klinken. Zaterdag 15 oktober fängt es wieder um 16.00 an en duurt het wederom tot 01.00. Tevens is dit het laatste competitieweekend van de najaarscompetitie en hoeven de teams die thuisspelen niet voor eten te zorgen als ze gebruik maken van de Oktoberfest competitie schluss aanbieding: voor €5 per persoon wordt er namelijk gezorgd voor een curryworst mit pommes! Aanmelden per team kan via [email protected] Vergeet je tegenstanders niet te informeren over de dresscode

Vorig jaar hebben we grandioos veel collectors pullen verkocht. We willen de mensen vragen om pullen schaarste te voorkomen deze opnieuw mee te nemen voor het weekend! Geen pul en stiekem veel spijt? We hebben er nog, te verkrijgen aan de bar.

Zin om grill meister te spelen op een van de twee avonden of pullen tap kampioen te zijn? Dan horen we dat graag! 

Weitere info folgt schnell! 

Bis später!
Die Activitäten Kommission und Die Pavillon Kommission

 

Nieuwscategorieën