't Paviljoen - Bardiensten Plannen

26 november 2022


Alle bardiensten van de rest van het jaar staan open voor iedereen om hun eigen moment te kiezen. We vragen iedereen met klem snel hun diensten te plannen: voor 1 april 2023 wordt van alle leden verwacht dat ze 2 diensten hebben gedraaid. Enige weken vooruit plannen we jullie anders zelf in mogelijk op een moment dat het je niet uit komt. Plan het dus zelf even om niet voor een verassing te komen staan. We moeten het echt samen doen. Extra dienst draaien kan ook, en is meer dan welkom: zie hiervoor ook onderstaande bericht. Met de contributie van 2023 worden eventueel niet gedraaide bardiensten geïnd, à 25€ per dienst.

Het aantal diensten dat je al gedraaid en gepland hebt in verenigingsjaar 2022 (van april '22 tot en met maart '23) kan je zien in de KNLTB club app op je telefoon. Klik op Home linksonder: kijk dan bij "punten": het totaal moet naar minimaal 2.

 

Het inplannen van de bardienst kan via tvdd.nl als je bent ingelogd. Of via de KNLTB Clubapp op je mobiele telefoon

Nadat je bent ingepland kan je dienst enkel wijzigen door een mail te sturen naar [email protected]. Dit is helaas niet anders in te stellen in de software. 

Mocht je nog vragen hebben over de bardienst stuur dan een appje naar Pim van Loon (zie ledenlijst voor telefoonnummer) of mail naar [email protected]: 

---------

Het bardienstseizoen loopt van 1 april tot 1 april in het volgende jaar, dus het nieuwe jaar staat voor de deur.

We werken nog steeds aan een betere planning, dus we hebben alle diensten die we nu voorzien in de periode tot 1 april 2023 voor jullie open gezet. Alle senior leden onder de 70 jaar worden geacht 2 diensten per jaar op zich te nemen. Je hebt 440 diensten om uit te kiezen, dus plan jezelf in. Dat bespaart jezelf onhandige verrassingen en ons veel werk. Zoals jullie weten verdelen we de openstaande diensten 2 tot 4 weken vooruit onder leden die zichzelf niet inplannen.

We zien dat er veel (nieuwe) leden kiezen voor afkopen van hun bardiensten, hierdoor komen we leden die bardienst willen draaien te kort.  Aan de andere kant krijgen we steeds meer competitieteams met bijbehorende diensten vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op de ALV is daarom besloten om de afkoopregeling te verhogen naar 25 euro per dienst en dit is ook de vergoeding die we geven aan leden die extra diensten willen draaien. Tot een maximum van 6 diensten per jaar worden naar wens achteraf uitgekeerd aan leden. Daarnaast rekenen we op 1 april 2023 ook af met leden die niet de gevraagde 2 diensten hebben ingepland via een automatische incasso. 

Klik voor de uitgebreide bardienstregeling hier (alleen voor leden na inloggen toegankelijk).

Voor nieuwe leden:

We hebben het afgelopen jaar weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Weet je nog niet hoe een bardienst werkt? De makkelijkste manier is om gewoon een keer binnen te lopen in de kantine wanneer je toch op de club bent. De competitiediensten op zaterdag zijn ook aan te raden, dan sta je altijd met 2 leden achter de bar. Daarnaast wordt er circa 1 keer per maand een bardienstinstructie ingepland. Deze worden in de nieuwsbrief aangekondigd.

Tot snel in de kantine!

Nieuwscategorieën