't Paviljoen: Bardienst plannen 2023: nog 3 maanden!

26 september 2023


Het huidige bardienstjaar heeft wat minder diensten beschikbaar. We wijzigen door de het gelijktrekken van het verenigingsseizoen met het kalenderjaar naar dat je allemaal je bardienst(en) gedraaid moet hebben voor 31 december. Gelukkig staan er de komende dagen, weekenden en maanden nog veel dienst open.

Net zoals vorig jaar hebben we weer alle diensten die we nu voorzien voor het gehele jaar voor jullie open gezet. Alle senior leden worden geacht 2 diensten per jaar op zich te nemen. Je hebt meer dan 400 diensten om uit te kiezen, dus plan jezelf in. Dat bespaart jezelf onhandige verrassingen en ons veel werk. Zoals jullie weten verdelen we de openstaande diensten 2 tot 4 weken vooruit onder leden die zichzelf niet inplannen. 

Verrekening van minder dan 2 gedraaide bardiensten vindt plaats bij de volgende afschrijving van de contributie. Indien je meer dan 2 diensten draait dan wordt aan het eind van het seizoen tot een maximum van 6 (gelijk aan je contributie) met je verrekend. Afkopen van je bardienst is ook mogelijk, geef dit alsjeblieft vooraf door aan de ledenadministratie of via de bardienstplanning.

Om te zien hoeveel diensten je hebt gedraaid kun je kijken in de clubapp: klik op "home" na het openen:

Totaal van punten x/x moet in totaal 2 zijn. Zie onderstaand.

Het inplannen van de bardienst kan via tvdd.nl als je bent ingelogd. Of via de KNLTB Clubapp op je android of I phone.

Nadat je bent ingepland kan je dienst enkel wijzigen door een mail te sturen naar [email protected]. Dit is helaas niet anders in te stellen in de software. 

Mocht je nog vragen hebben over de bardienst stuur dan een appje naar Pim van Loon (zie ledenlijst voor telefoonnummer) of mail naar [email protected]

---------

Het bardienstseizoen loopt van 1 april 2023 tot en met 31 december 2023. Alle senior leden onder de 70 jaar worden geacht 2 diensten per jaar op zich te nemen. Er zijn in totaal ruim 400 diensten om uit te kiezen, dus plan jezelf in. Dat bespaart jezelf onhandige verrassingen en ons veel werk. Zoals jullie weten verdelen we de openstaande diensten 2 tot 4 weken vooruit onder leden die zichzelf niet inplannen.

Klik voor de uitgebreide bardienstregeling hier (alleen voor leden na inloggen toegankelijk).

Voor nieuwe leden:

We hebben het afgelopen jaar weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Weet je nog niet hoe een bardienst werkt? De makkelijkste manier is om gewoon een keer binnen te lopen in de kantine wanneer je toch op de club bent. De competitiediensten op zaterdag zijn ook aan te raden, dan sta je altijd met 2 leden achter de bar. Daarnaast wordt er circa 1 keer per maand een bardienstinstructie ingepland. Deze worden in de nieuwsbrief aangekondigd.

Tot snel in de kantine!

Nieuwscategorieën