Update IWC - IWC is verzet, maar gaat door. Schrijf je snel nog in!

29 september 2020


Update: Velen hebben zich de afgelopen tijd ingeschreven voor de interne winter competitie en de deelnemers hiervan hebben vorige week een email ontvangen. Intern is namelijk besloten om de IWC te laten starten op 26 oktober in plaats van 5 oktober. Inmiddels staat het nieuwe formulier op de website en vragen we iedereen die zich had ingeschreven voor het IWC, zich opnieuw in te schrijven via het nieuwe formulier. De inschrijving staat open tot en met 13 oktober! Ook leden die zich überhaupt nog niet hadden ingeschreven kunnen zich inschrijven!

Hoe het werkt: Je schrijft je individueel in en wordt ingedeeld in een poule waarbij je op basis beschikbaarheid in een indeling ongeveer 1 wedstrijd per 2 weken in dubbelvorm speelt. Je partner en tegenstanders wisselen dus per wedstrijd. Voor de lol, en eer, maken we een individuele ranking per poule. Meer informatie over de puntentelling volgt na inschrijving.

--- Oud bericht:

Voor het vijfde jaar op rij wordt de interne wintercompetitie gespeeld. Al meerdere jaren een groot succes met veel animo, leuke wedstrijden en gezelligheid. Dit is echt de beste en leukste manier om leuk bezig te blijven tijdens de winter en de vereniging snel te leren kennen. We spelen op alle niveaus en zorgen dat je zo snel mogelijk op het juiste niveau eens in de paar weken een wedstrijdje kan dubbelen. Je schrijft je individueel in en wordt ingedeeld in een poule waarbij je op basis van beschikbaarheid na indeling ongeveer 1 "wedstrijd" per 2 weken in dubbelvorm speelt. Je partner en tegenstanders wisselen dus per wedstrijd. Voor de lol, en eer, maken we een individuele ranking per poule. Meer informatie over de puntentelling volgt na inschrijving. Ook voor de echte beginners maken we gewoon een poule zodat je zo snel mogelijk de puntentelling leert. Dit jaar spelen we opnieuw in 4 blokken van 4 weken. Eerste blok start al in de herfst: oktober, het laatste blok eindigt in februari. Inschrijven kan tot 21 september. Inschrijven kan via het volgende formulier

Nieuwscategorieën