Voorjaarscompetitie Afsluiting: Het mooiste van Italïe

26 mei 2024


De laatste loodjes, wie wordt er kampioen?

Van onze 31 KNLTB voorjaarsteams is het in veel poules nog erg spannend. Vrijdagavond is helaas nog niet klaar op 1 juni maar we kunnen niet wachten om toch goed af te sluiten en te huldigen. Mocht een vrijdagavond competitite team later zich nog tot kampioen kronen dan zorgen we voor een speciale tocht op de platte kar door Tongelre.

Feest: DJ & Special Guest

Het mooiste van Italïe dan weten jullie al wel wat er zicht ergens rond 23 uur af gaat spelen. Maar al vroeg in de avond komt onze huis DJ ons dopen in Italiaans-Tongelrese sferen. Zodat we met zijn allen er een prachtige feestavond en afsluiting van gaan maken.

Diner

Voor alle teams maar ook losse leden wordt er heerlijke lasagne [Vega en Vlees] met salade geserveerd. Tijdens het mooiste van Italië worden jullie en eventueel je tegenstanders getrakteerd om al het lekkers dat onze Italiaanse chefs u te bieden hebben. Voor 5 euro per persoon kun je mee-eten. Op zaterdag zullen we zorgen dat tussen 17 uur en 23 uur de lasagne voor jullie klaar staat. Kosten zijn 5 euro per persoon en kunnen per PIN worden betaald aan de bar.

Inschrijven kan via deze link of een mail naar [email protected]. Inschrijven kan tot donderdag 30 mei, 23:00, want vrijdag gaan we de lasagne maken. 

Groetjes de Activiteiten-, Paviljoen en Technische Commissie.

Nieuwscategorieën