Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk, geboren in 1991 en wonend in Volkel. Op mijn 4de ben ik begonnen met tennissen, dus speel het spelletje nu ruim 22 jaar. Als klein kind ging ik in de maxi cosi mee met mijn moeder als zij ging tennissen, je kan dus gerust zeggen dat ik ben opgegroeid op de tennisbaan. Hier is mijn passie voor het spel ontstaan. In mijn jeugd heb ik gespeeld bij LTC Uden en TSV Park Hoeven, beiden in Uden.

 

Ik heb het CIOS afgerond in Arnhem, daar heb ik ook mijn KNLTB Licentie tennisleraar A behaald. Naast mijn licentie volg ik ook cursussen ter verbreding van mijn kennis op het tennis gebied. Inmiddels een aantal jaren in het vak, sinds 2009 verzorg ik tennislessen. Ik ben van plan dit nog behoorlijk wat jaren te blijven doen, mijn grote passie is en zal altijd tennis blijven.

Ik kijk er naar uit om bij TV Doornakkers aan de slag te gaan en mijn passie voor tennis te delen met iedereen. Ik hoop ik hier een mooie toekomst tegemoet te gaan. Tot op de baan!

 

Mandy Netten

Mijn naam is Mandy Netten 29 jaar, ik kom uit ’s-Hertogenbosch. Zelf tennis ik inmiddels bijna 20 jaar en ik heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan. Ik ben nog erg actief met het tennissen en ik speel dus ook regelmatig nog wedstrijden. Ik hoop mijn enthousiasme van het tennisspel op jullie over te brengen.

Ik ben zelf erg fanatiek en wil dit graag aanstekelijk voor jullie laten zijn. Samen met jullie wil ik er een enorm leuke tijd van gaan maken en jullie verder te helpen in jullie tennisspel.
Ook zal je mij gaan zien bij activiteiten buiten de trainingen om. Ik ben graag actief en betrokken bij de club waar ik les geef. Ik hoop jullie allemaal op de club te mogen ontmoeten
en heb je vragen of wil je iets weten spreek mij gerust aan. Je vind mijn contactgegevens gewoon in jullie Clubapp.

Tot snel allemaal op de baan!

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN